Hollands trots

Heijdra Vee & Vlees Beverwijk

Eerlijk, Heerlijk, Hollands Rundvlees

Contact :

0251 -273 264

Heijdra Vlees is een rundvleesgroothandel die een kwalitatief hoogstaand product verkoopt.

Heijdra verkoopt rundvlees afkomstig van Nederlandse boerderijen.


Hollands trots rundvlees speciaal gemest voor de ambachtelijke slagerijen.


Door jarenlange selectie heeft Heijdra een groep vakbekwame Hollandse vleesvee-mesters geselecteerd waar zij hun runderen van betrekken. De runderen leven ’s winters in grote hokken waar zij de ruimte hebben en heerlijk in het stro kunnen liggen. Het grootste deel van het jaar lopen de runderen in de wei. Naast mais, hooi en aardappelen kunnen zij ook genieten van het malse Hollandse gras. De vleesvee-mesters houden zich aan strenge regels met betrekking tot dierenwelzijn en voedselketencontrole. Zodoende kunnen wij u een kwalitatief constant en in Holland gemest product garanderen.


Onze vleeskoeien hebben een grote spierontwikkeling, welke garant staat voor een mooi mager, smaakvol en botermals stukje vlees. Het vlees is mooi rood van kleur.


Wij werken uitsluitend met vrouwelijke dikbilrunderen aangezien is gebleken dat dit kwalitatief het beste is. Wij werken met runderen geclassificeerd E t/m S volgens SEUROP classificatie.


Dagelijks selecteren wij uit de partij runderen, bouten kwalitatief naar wens van onze diverse slagers.

Dit zijn:


  • hele of halve runderen
  • voor- en achtervoeten
  • technische delen
  • technische delen gevliesd


Iedere afnemer heeft zijn eigen voorkeuren. Zoals gewicht, kleur van het vlees en vetbedekking. Hier houden wij per afnemer rekening mee. De bouten worden uitgebeend, eventueel afgevliesd en gevacumeerd geleverd.


Nadat hele bouten geselecteerd naar de wens van onze diverse slagers wordt de rest verwerkt tot technische delen. Het uitleveren van hele/halve runderen of voor- en achtervoeten heeft bij ons de voorkeur. Hiervan kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

Al 25 jaar topkwaliteit


Heijdra Vee & Vlees, Flevoland 26 A, 1948 RH  Beverwijk   tel: 0251-273264