Geschiedenis

Heijdra Vee & Vlees Beverwijk

Eerlijk, Heerlijk, Hollands Rundvlees

Contact :

0251 -273 264

In 1991 is Arno Heijdra begonnen met zijn rundvleesgroothandel Heijdra Vee & Vlees.


In IJsselstein mestte hij wat luxe dikbilrunderen in de stal van zijn vader en verkocht deze aan wat slagers in de buurt. Vanuit slachthuis Haarlem werden wekelijks hele en halve runderen verkocht aan de ambachtelijke slagers. In 2004 vestigde hij zich op het Foodcenter in Amsterdam.


Inmiddels is Heijdra Vee & Vlees uitgegroeid tot een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande leverancier van rundvlees, kalfsvlees en lamsvlees. En niet meer weg te denken uit de Nederlandse vleessector.


Door verandering in de markt zijn wij ons steeds meer gaan richten op service-gerichte levering van rundvlees aan de luxe en betere slagerijen. Iedere klant krijgt naar zijn specifieke wensen het vlees geleverd. Zo werkt de één met hele runderen welke in eigen slagerij ambachtelijk verwerkt worden, terwijl wij ook tot de 3e snit in folie vacuumverpakt vlees afleveren.


Daardoor was het in 2014 tijd voor een grotere uitsnijderij. In 2014 kocht hij het pand op de Flevoland te Beverwijk. Na een intensieve verbouwing voldoet dit pand aan de nieuwste en strengste eisen van het NVWA. 

Al 25 jaar topkwaliteit


Heijdra Vee & Vlees, Flevoland 26 A, 1948 RH  Beverwijk   tel: 0251-273264